Heerlijk uit eten bij Restaurant ChiparusCulinair genieten in Leidschendam

Reserveer een tafel

Culinair genieten in Restaurant Chiparus

 

Het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam is à la carte restaurant Chiparus. Demetre Chiparus (1886-1947) was een van de beroemdste beeldhouwers van de Art Deco die vooral kleinschalige beelden van brons en ivoor maakte. Zijn stijl is een inspiratiebron voor de keukenbrigade.

In het restaurant met open keuken bereiden de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie smaakvolle gerechten voor u. U kunt genieten van verfijnde, wonderschone gerechten in een sfeervolle ambiance. Producten en bereidingswijzen uit de wereldwijde gastronomie worden door de keukenbrigade samengevoegd met de principes van de klassieke Franse keuken.

Restaurant Chiparus biedt seizoensmenu’s, een à la carte kaart en surprise menu’s. Deze zijn bereid met dagverse- en seizoensproducten. Het restaurant is dagelijks geopend voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Onze bediening zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u zin in een glas wijn? Het personeel adviseert u graag over de ultieme combinatie. Kom langs en ervaar het zelf!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.