Acties bij Restaurant Chiparus


Overheerlijke Wildstoofschotel

1 november 2019 - 31 december 2019

Overheerlijke Wildstoofschotel:
De maanden november en december staan bij Fletcher Hotels in het teken van de overheerlijke wildstoofschotel. Dit betekent dat je in onze restaurants kunt genieten van de wildstoofschotel geserveerd met rode kool, stoofpeer en aardappelpuree.

Serveersuggestie:
Wildstoofschotel met een heerlijk glas Bavaria Bokbier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen.

Sinterklaasdiner

30 november 2019

Sinterklaasdiner - €29,50
♫ Oohhh… kom maar eens proeven, wat er op je bordje ligt! ♫ Dat kan bij Fletcher! Sinterklaas heeft namelijk uren in de keuken gestaan om een heerlijk 3-gangen diner voor jou klaar te maken. Hij heeft heel goed zijn best gedaan en dat proef je echt terug! Het heerlijk avondje komt er weer aan, dus boek snel en kom samen proeven van de kookkunsten van de Sint.

Het Sinterklaasdiner is van 17:00 - 21:00 uur. Kinderen eten mee voor slechts €14.

Pietenontbijt

1 december 2019

Pietenontbijt - €13,50
De keukenpieten van Sinterklaas zijn al vroeg opgestaan om voor jou een uitgebreid ontbijtbuffet te bereiden. Zij hebben werkelijk waar aan alles gedacht! Zo hebben ze verse broodjes afgebakken, diverse soorten beleg klaargezet, de eitjes gekookt en verschillende dranken op tafel gezet. Het klinkt als een droom, maar het is echt waar! Na dit ontbijt heb je gegarandeerd een heerlijke start van de dag!

Het Pietenontbijt is van 07:30 - 10:30 uur.

Feestelijke kerstdiners

24 december 2019 - 26 december 2019

Culinaire kerstdiners
Tijdens de feestelijke kerstdagen is er niets leuker dan er samen lekker op uit te gaan! Kom op kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag, in een van onze sfeervolle restaurants, genieten van culinaire diners, heerlijke buffetten of diner dansants. Er is van alles mogelijk.

Maak er een onvergetelijke Kerst van!

Sfeervolle familie kerstbrunch

25 december 2019 - 26 december 2019

Familie kerstbrunch
Lekker lang uitslapen en dan gezellig samen genieten van heerlijke lekkernijen, zoals croissants, verse broodjes, heerlijke salades, vers fruit en een feestelijke zoete afsluiter? Dat kan bij Fletcher! Laat je in een van onze restaurants, waar dan ook in het land, verrassen met een uitgebreide familie kerstbrunch op Eerste en Tweede Kerstdag.

Dat wordt genieten tijdens de feestdagen!